اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
header-zalok.ir
زالو درمانی

زالو درمانی از جمله درمان هایی است که قدمتی زیادی دارد و به سبب وجود خواص بسیار زیادی که در بدن زالو وجود دارد امروزه زالودرمانی باعث درمان بسیاری از بیماری ها از جمله واریس ، نقرس ، بیماری های قلبی ، برخی سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر شده است ، در ادامه با فرایند و چیستی زالو درمانی بیشتر آشنا میشویم.

5/5 - (4 امتیاز)
آنچه در ادامه این مطلب میخوانید :

آشنایی با زالو درمانی و خواص آن

به طور خلاصه و کوتاه زالو درمانی یعنی استفاده مستقیم از زالو ها رو قسمت آسیب دیده بدن بیمار ، زالو ها موجودات بسیار شگفت انگیزی هستند و در بدن خود آنزیم ها و موادی دارند که باعث بهبودی بسیاری از بیماری ها میشوند آن ها با چسبیدن به طعمه و مکیدن خون بخشی از بدن طعمه همزمان موادی را از طریق بزاق خود وارد بدن طعمه میکنند که این علاوه بر داشتن خاصیت بی حس کنندگی بسیاری از آنزیم های مفید را نیز وارد بدن طعمه میکند و این باعث از بین رفتن بسیاری از بیماری ها میشد.

در یک دهه گذشته استفاده از زالو ها رونق بسیاری گرفت چرا که مردم به این باور رسیدند که دارو های شیمایی اگرچه باعث درمان سریع میشوند اما پس از مدتی عوارضی را هم در پی دارند و به همین جهت زالودرمانی و استفاده از دارو های گیاهی دوباره رونق گرفت.

زالو درمانی توسط پزشک

حتما بخوانید :
زالو چیست؟ آیا گزش زالو برای انسان مضر است؟!

تاریخچه زالو درمانی

استفاده از زالو ها به سال های بسیار دور برمیگردد زمانی که هیچ اثری از طبابت صنعتی وجود نداشت در آن زمان یعنی هزاران سال پیش از مصر باستان از زالودرمانی برای درمان بخش زیادی از بیماری ها استفاده میشد ، این موجودات از دوران باستان تا قرن 19 برای خونگیری از بیماران مورد استفادده قرار میگرفتند. درواقع تاریخچه کشف و استفاده از زالو ها به 2500 سال پیش برمیگردد ، برخی از شواهد و نوشته ها حاکی از این است که دریونان نیز در بخشی از درمان از زالو ها استفاده میکردند.

در سال 1960 اولین درمان فلپ های متراکم را با استفاده از زالو انجام دادند. امروزه ، به ویژه در زمینه جراحی میکروسکوپی ترمیمی ، زالو درمانی دارویی از دوره نوزایی برخوردار است . در 50 سال گذشته از زالوی طبی برای نجات بافت با احتقان وریدی استفاده شده است ، در ژوئیه 2004 ، زالوها را به عنوان یک وسیله پزشکی در زمینه جراحی پلاستیک و ترمیمی تأیید کرد.

هر روزه بخش های بسیار زیادی از خواص زالو ها کشف میشود ، به همین جهت امروزه به دلیل استفاده بسیار زیاد زالو ها در پزشکی مراکز بسیاری برای پرورش و تولید زالوی طبی فعالیت میکنند.

زالو درمانی پشت گردن و شانه ها

موارد استفاده از زالودرمانی در درمان بیماری ها

موارد استفاده از زالو ها در درمان بیماری ها بسیار گسترده است و افراد متخصص زالودرمانی با شناخت درست بیماری افراد و قرار دادن زالو در مکان هایی از بدن بیمار موجب درمان بیماری آن ها میشوند (در مقاله خواص زالو به شکل کامل تری درباره درمان بیماری ها توسط زالو ها اشاره کردیم ، در این بخش به برخی از این بیماری ها میپزدایم)

  • بیماری های قلبی : به جهت وجود ماده رقیق کننده در بزاق زالو و خاصیت گشاد کنندگی ، باعث شده تا این موجود در این طی این سال ها بسیاری از هزینه های سنگین جراحی قلب را بکاهد.
  • برخی از سرطان ها : درمان بیماران سرطانی شاید در مواقعی دور از ذهن و غیرقابل باور باشد به طوری که فرد کاملا ناامید شده باشد اما خوشبختانه این جراح کوچک تا کنون توانسته است جان بسیاری از بیماران سرطانی را نجات دهد.
  • درمان بیماران پوستی و جراحی ها : زالو ها از گذشته تا کنون به جهت سرعت بخشی که در عملیات درمان بیماران دارند در بسیاری از جراحی ها خصوصا جراحی های پوستی که در بسیاری از مواقع موجب لخته شدن خون میشوند استفاده میشوند و به عملیات درمان سرعت میبخشند.
  • بیماران دیابتی : دیابت بیماری است که در روند جریان خون در بدن بیمار اختلال ایجاد میکند و در مواقعی فرد مجبور به قطع عضو میشود ، زالو ها با هیرودن موجود در بزاق خود باعث میشوند خون رسانی رقیق و روان شود و از لخته شدن خون جلوگیری میکنند.
  • بیماری نقرس و واریس : این دو بیماری که معمولا در پای افراد ایجاد میشود و موجوب عدم خون رسانی و تورم و درد میشود به راحتی با چند مرحله زالودرمانی قابل درمان میباشد.

درمان واریس و نقرص پا با زالو درمانی

زالو درمانی برای چه کسانی خطرناک است؟

حساسیت بعد از استفاده از زالو ممکن است برای برخی ایجاد شود ، این موارد بسیار کم و نادر هستند و اغلب به دلیل سهل انگاری خود بیمایر ایجا میشوند چرا که از گفتن برخی بیماری های خود به فرد درمانگر خود داری میکنند یا آن ها را نادیده میگیرند و همین امر موجب ضعف و حساسیت در بدن آن ها میشود. به همین جهت بهتر است این ممنوعیات را بشناسیم:

  • توصیه میشود در دوران قاعدگی به سبب خروج خون از بدن انسان بهتر است که زالو درمانی انجام نشود.
  • آن دسته از افرادی که دچار مشکلات خودایمنی و همچنین مشکلات انعقاد خون هستند ، زالودرمانی توصیه نمیشود.
  • بیمارانی که دچار نفخ معده و یبوست شدید هستند ، زالودرمانی در این افراد موجب تشدید بیماری آن ها میشود.
  • افرادی که مبتلا به بیماری گوارشی هستند و دفع خون از بدن آن موجب ضعف آن ها میشود.
  • بیمارانی با مزاج سرد این افراد به سرعت دچار ضعف بدنی میشوند ، بدن این افراد به سرد در مقابل غذا خوراکی و هوای سرد واکنش نشان میدهد.
  • زنان باردار ، افرادی با سن و سال کم و زیر 18 سال اکیدا توصیه نمیشود.

زالو درمانی برای درمان دیسک کمر

5 عامل تشخیص زالوی مناسب برای زالو درمانی

بیش از 650 نوع زالو در طبیعت شناسایی‌شده است که تنها 15 نوع آن غیر سمی هستند و در مصارف درمانی مورداستفاده قرار می‌گیرند چنانچه فرد با نداشتن آگاهی لازم از زالوهای غیر طبی استفاده کند ممکن است دچار بیماری و اختلالات بسیاری شود.

ما قبلاً در مقاله تشخیص زالو سمی از زالوی طبی به بررسی کامل این موجود و نحوه تشخیص آن پرداخته‌ایم ، اما یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن این است که از کجا متوجه شویم زالوی مورداستفاده آلوده نیست و قبلاً استفاده‌نشده است ؟

حتما بخوانید :
خواص و فواید زالو طبی و تاثیرات شگفت انگیز بزاق زالو
  1. برای پاسخ به این سؤال اول باید بگوییم که بهترین و مورد اعتماد ترین مکان برای زالو درمانی ، مراکز زالودرمانی هستند که به‌طور کامل با زالو و آناتومی بدن آن‌ها آشنایی دارند.
  2. اما مطلب دوم دقت به‌ظاهر زالو می‌باشد ، زالوهایی که بدنی سبزرنگ دارند و دو نوار قهوه‌ای روشن تمام سطح بدن آن‌ها را پوشانده است در صورت تشخیص درست از نوع زالوی طبی هستند.
  3. نکته دیگر و جزئی در ظاهر زالوها وجود 3 آرواره و ردیف‌هایی کوچک از دندان در جلوی دهان آن‌ها می‌باشد.
  4. نکته بعدی این است، برای اینکه اطمینان حاصل کنیم که زالو قبلاً مورداستفاده قرار نگرفته است آن را درون ظرفی پر از آب قرار می‌دهیم و به‌سرعت ظرف را می‌چرخانیم ، چنانچه زالو قبلاً مورداستفاده قرارگرفته باشد در این عمل خونی را که تغذیه کرده است بالا می‌آورد در غیر این صورت زالو مطمئن خواهد بود.
  5. از قدیم به این نکته اشاره‌شده است که از زالوی موجود در مرداب‌ها و آب‌ها کثیف و راکت برای زالو درمانی استفاده نکنید و از زالوهای موجود در برکه‌ها ، نهرها و کنار جوی‌ها برای این عمل به کار ببرید.

درمان سیاتیک، گرفتگی در ران، درد های تیرکشنده از باسن و بواسیر با زالو درمانی

نتیجه گیری

زالودرمانی ازجمله درمان‌هایی با قدمت بسیار بالایی است که از گذشته تا به اکنون مورداستفاده قرار می‌گرفته این کار حتماً باید توسط افراد متخصص انجام شود در غیر این صورت خطراتی را به همراه خواهد داشت ، فرد درمانگر با به‌طور کامل از نحوه عملکرد زالو و تشخیص زالو طبی آگاهی کافی را داشته باشد.

حتما بخوانید :
صفر تا صد پرورش زالو در خانه به همراه مزیت های درآمدی پرورش زالو

لطفا به این مقاله امتیاز دهید.

5/5 - (4 امتیاز)
زالو درمانی چیست؟ + مزایا و خطرات زالو درمانی
دانلود رایگان

اشتراک گذاری محتوا

Telegram
WhatsApp
Email
لینک کوتاه مطلب
کپی شده
https://zalok.ir/?p=2552 کپی شده

مطالعه بیشتر :

ما از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهیم شد، اگر سوالی دارید از ما بپرسید.

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد

  • سلام، مهمان