اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
header-zalok.ir
پرورش زالو

پرورش زالو امروزه به جهت درآمد خوبی که دارد و نیاز وسیع آن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است ؛ زالو امروزه در بخش‌های زیادی از پزشکی مورداستفاده قرار می‌گیرد ، اما واقعاً پرورش زالو به چه میزان سرمایه و مهارت نیاز دارد؟ و آیا می‌توان با داشتن پول کم هم به یک مزرعه پرورش زالو و درآمد کافی رسید؟ جواب این سؤال‌ها را در همین مقاله بخوانید…

4.5/5 - (11 امتیاز)
آنچه در ادامه این مطلب میخوانید :

کشف حقیقت‌ها و اسرار پرورش زالو

زالوها موجوداتی کرم مانند و دارای بدنی بند بندی هستند که معمولاً زیستگاه آن‌ها آب‌های شیرین است؛ شاید اگر برای شنا به رودخانه‌ها رفته باشید بعد از خروج از رودخانه روی بدن خود احساس سوزش کنید!

تعجب نکنید این جای نیش زالو روی بدن شماست ، زالو موجودی خون‌خوار است و غذای موردنیاز خود ر از بدن جانوران دیگر تأمین می‌کند.

اما نگران نباشید چراکه این موجود به شما صدمه‌ای وارد نمی‌کند ، علاوه بر آن  این جای نیش آسیبی به شما وارد نخواهد کرد بلکه فوایدی را هم برای بدن شما ایجاد می‌کند.

 

درگذشته یونان و مصر باستان پزشکان از زالو برای دفع خون مضر و  نامناسب از بدن بیمار استفاده می‌کردند ، زالوها از آن زمان تا به امروز جایگاه درمانی خود را حفظ کرده‌اند به‌طوری‌که امروزه در بسیاری از کشورها دریافته‌اند که زالوها موجودات بسیار مفیدی هستند به همین جهت آن‌ها را در صنعت پزشکی مورداستفاده قرار می‌دهند.

دانشمندان مدرن آموخته‌اند كه زالو هنگام مکیدن خون ماده‌ای ترشح می‌کند که به‌عنوان ضد انعقاد خون عمل می‌کند. این ماده به افزایش جریان خون و جلوگیری از لخته شدن خون کمک می‌کند.

عمل‌های پیشرفته امروزی مانند پیوند پوست ، جراحی پلاستیک و اتصال مجدد اعضای بدن ، از زالو برای جلوگیری از لخته شدن خون و ادامه جریان خون در مناطق حساس پس از جراحی بهره‌مند شده‌ان.

بدون استفاده از زالو ، بسیاری از این جراحی‌ها به دلیل لخته شدن خون و محدود شدن جریان خون پس از جراحی شکست می‌خورند.

استفاده از زالو در صنعت پزشکی و زالو درمانی

 

حتما بخوانید :
خواص و فواید زالو طبی و تاثیرات شگفت انگیز بزاق زالو

 بهترین غذا برای تغذیه زالو چیست ؟

زالو طبیعتاً موجودی خون‌خوار است و منبع تغذیه اکثر زالوها خصوصاً زالوهای طبی خون موجودات است ، دراین‌بین برخی زالوها نیز از برخی گیاهان یا حیواناتی مانند حلزون و … برای تغذیه استفاده می‌کنند.

در صنعت پرورش زالو نیز برای تغذیه زالو از خون‌های استریل شده و پاکیزه استفاده می‌کنند ؛ برخی از زالو داران به ‌اشتباه و به دلیل ارزان بودن خون کشتارگاهی از این خون جهت تغذیه زالو استفاده می‌کنند که این کار نه‌تنها باعث آسیب به زالو و ایجاد بیماری بلکه باعث ایجاد خسارات فراوان به مزرعه‌های زالو خواهد شد.

 

طبیعت زالو به نحوی است که خون را با استفاده از مکنده‌های خود از موجودات زنده وارد بدن خود می‌کند و این یعنی استفاده از یک خون تازه ، بنابراین خونی که جهت تغذیه استفاده می‌شود باید خونی پاکیزه و در شرایط مناسب مثلاً در روده‌های بهداشتی در اختیار زالو قرار داده شود.

صنعت زالو ایران سال‌هاست با تولید خون استریل شده و روده‌های بهداشتی و ارسال آن به سراسر کشور توانسته است این نیاز پرورش دهندگان زالو  یعنی تغذیه زالو با خون استریل را برطرف سازد.

روش تغذیه زالو با خون استریل توسط پرورش دهندگان زالو

آشنایی با انواع فارم و مزارع پرورش

تولید و پرورش زالو بیش از هر چیزی نیازمند فراهم کردن محیطی مناسب برای رشد و تکثیر این موجود است، زالو را در محیط‌ ها و شکل‌های مختلفی می‌توان پرورش داد و خوشبختانه از این بابت محدودیتی وجود ندارد؛ برخی از انواع روش پرورش زالو به این صورت هستند :

  • فارم پرورش زالو برای ابعاد بزرگ: معمولاً برای پرورش زالو در ابعاد بزرگ و بیشتر از 20 متر و باهدف بهره‌برداری‌های بیشتر از استخرهای بزرگ‌تر استفاده می‌کنند که معمولاً از جنس : گل ، سیمان و یا برزنت هستند که هرکدام مزایا و معایب خود رادارند.
  • پرورش زالو در فارم های خانگی: فارم های خانگی قطعاً باید به‌نوعی باشند که فضای کمتری را اشغال کنند و درعین‌حال زالوها در محیط راحتی نیز رشد کنند معمولاً برای رشد و پرورش زالو در خانه از مخزن‌های آب کوچک‌تر ، آکواریوم و بطری‌های شیشه‌ای و شفاف و حتی برخی از گونی‌های پارچه‌ای برای رشد و تکثیر زالو استفاده می‌کنند.
  • دراین‌بین برخی هنوز  هم برخی افراد در همان مکان زندگی طبیعی زالو یعنی در طبیعت شروع به رشد می‌کنند که البته چنین زالویی مناسب صادرات نخواهد بود!

پرورش زالو در ابعاد کوچک تا بزرگ

میزان هزینه و درآمد پرورش زالو

در ابتدای بحث پرورش زالو شاید اولین سؤالی که برای هرکسی ایجاد شود این است که هزینه لازمه برای راه‌اندازی پرورش زالو چه مقدار است؟ و این هزینه را  از کجا تأمین کنم ؟

در مقاله درآمد پرورش زالو به‌طور کامل درباره این موضوع توضیح داده‌ایم اما به‌طور خلاصه می‌توان این‌طور گفت در بحث پرورش زالو بیش از داشتن سرمایه ، داشتن علم کافی مهم است که البته سایت صنعت زالوی ایران صفرتا صد پرورش زالو را به‌طور رایگان در اختیار شما قرار داده است و شما بامطالعه مقالات این سایت متوانید به علم کافی جهت پرورش زالو دست پیدا کنید ، توجه به این نکته بسیار مهم است چرا ه نداشتن علم کافی مساوی خواهد بود با از دست دادن سرمایه.

 

حتما بخوانید :
سود و درآمد پرورش زالو در ایران به همراه برتری‌های اقتصادی پرورش زالو

 

به‌طورکلی اکنون‌که در سال 1399 هستیم شما می‌توانید با داشتن حداقل 40 میلیون تومان یک مزرعه کوچک را راه‌اندازی کنید و در مدت‌زمان چند ماه به درآمد و سود مناسبی دست پیدا کنید ؛ زالو موجودی باارزش اقتصادی بالا است به‌طوری‌که امروزه اقتصاد جهان از آن به‌عنوان یک منبع درآمد غیرنفتی یاد می‌کند با این تفاسیر پرورش زالو باهدف صادرات می‌تواند زندگی شمارا دگرگون سازد.

درآمد پرورش زالو

 

4 مزیت مهم پرورش زالو در ایران

در هر کشور قطعاً هر شغل و کسب‌وکاری در جهت یک سری اهداف و ضرورت‌ها ایجاد می‌شود ، تولید و پرورش زالو نیز علاوه بر منافعی که برای زالو دار و پرورش‌دهندگان دارد قطعاً فواید زیادی برای کشور ایجاد می‌کند ازجمله:

  1. استفاده از زالو به گذشته‌های دور برمی‌گردد و تا به امروز همچنان جایگاه خود را حفظ و حتی ارتقاء داده است ، با این ‌وجود اگر هر بار شخصی برای برداشت زالو راهی طبیعت شود قطعاً با انقراض این موجود روبرو خواهیم بود؛ علاوه بر آن زالویی که در طبیعت رشد کرده است مناسب استفاده در صنعت و دارو نیست بنابراین پرورش زالو گامی بزرگ در جهت حفظ محیط‌زیست و جلوگیری از برداشت بی‌رویه آن و درنتیجه انقراض این موجود می‌باشد.
  2. زالوها موجوداتی باصرفه اقتصادی بالا هستند ، به جهت کم دردسر بودن مراحل تولید و نیاز به سرمایه کم در ابتدای پرورش زالو امروزه تبدیل به یک منبع اشتغال و درآمد عالی و سودآور برای جوانان شده است.
  3. تولید زالو در ایران به جهت نیاز بازار در زمینه‌های مختلف درمانی ، آرایشی و … اکنون در مناطق مختلف تبدیل به یک کارآفرینی و ایجاد شغل بزرگ و پردرآمد شده است.
  4. تولید زالو گامی بزرگ در جهت حفظ اقتصاد مقاومتی کشور است این موجود در بازار دنیا تقاضای فراوانی دارد به همین جهت محصولی صادراتی است و به‌عنوان یک کسب درآمد صادراتی غیرنفتی در جهان شناخته می‌شود.

برداشت کوکون در فاز تکثیر و پرورش زالو در فارم های بزرگ

چگونه از پرورش زالو در خانه به درآمد برسیم؟

این روزها شاهد انجام مشاغل خانگی زیادی هستند که برخی گاها درآمد بالاتری نسبت به شغل اصلی فرد رادارند ، پرورش زالو در خانه نیز یکی از همین مشاغل است ، اگر تا امروز روی‌ای پرورش این موجود در فضای کوچک را داشتید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

زالو موجودی باارزش اقتصادی بالا است و در جهات مختلفی مانند : زالو درمانی ، مصارف دارویی ، آرایشی و … مورداستفاده قرار می‌گرید.

باوجود چنین شرایطی بازار نیاز زالو بسیار گسترده است ، در کشور ما نیز استفاده و نیاز به زالوی باکیفیت بسیار بالاست اما منبع تولید زالو در برخی مناطق کشور بسیار پایین است به همین جهت پرورش زالو حتی در محیط‌های کوچکی مانند اتاق یک‌خانه هم می‌تواند درآمدزا باشد، برای شروع در خانه حتی یک فضای 15 متری هم کافی است و هر فردی با یادگیری اصول اولیه می‌تواند از پرورش و تکثیر این موجود به درآمد برسد.

ازجمله مزایای زالو در ابعاد کوچک می‌تواند به این موارد اشاره کرد :

  • رسیدن به درآمد مطلوب در مدت‌زمان کوتاه
  • میزان ریسک کم و کم‌هزینه بودن هزینه راه‌اندازی
  • صرف مدت‌زمان کم در طول شبانه‌روز برای رسیدگی به زالو
  • در دسترس بودن منبع غذایی و کم بودن هزینه تغذیه

کوکون زالو (بچه زالو) در منزل

هر آنچه باید درباره پرورش زالو طبی بدانید

با توجه به اینکه امروزه از زالوها به جهت زالو درمانی و درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند : بیماری‌های پوستی ، عضلانی ،دستگاه حرکتی ، بیماری‌های قلبی و عروقی ، اختلالات گوارشی ، انواع صدمات ، بیماری دیابت ،واریس ، سینوزیت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها حتی سرماخوردگی‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد لازم است که زالو داران و پرورش‌دهندگان زالو با بسیاری از نکات جهت پرورش این موجود آشنایی داشته باشند.

  • همانطور که قبلا گفته شد زالو موجودی خون‌خوار است پس بنابراین در پرورش زالو طبی برای تغذیه این موجود باید از خون استریل شده و مناسب استفاده شود تا زالوی مربوطه برای استفاده‌های درمانی آماده شود ، برخی زالو داران به جهت کمتر بودن قیمت خون کشتارگاهی از این خون برای تغذیه این موجود استفاده می‌کنند که این کار باعث ایجاد بیماری‌هایی در زالو و ایجاد خسارات مالی به مزرعه خواهد شد.
  • نکته بعدی  شناخت بیماری‌های این موجود است مانند بیماری بند بندی شدن و … زالو دار باید علاوه بر شناخت بیماری با مراحل پیشگیری و درمان هم آشنایی کامل داشته باشد.
  •  نکته بعدی محیط مناسب ، نور کافی ، اکسیژن کافی ، املاح کافی و مواردی از این قبیل می‌باشد که این موارد با فراهم کردن تجهیزات لازمه که قیمت چندانی هم ندارند رفع خواهد شد.

نکات پرورش زالو

درآمد و صادرات زالو در یک نگاه

بازار پرورش زالو هرروزه در حال رونق و پیشرفت است و نیاز به زالو در بخش‌های مختلف خصوصاً در بخش دارویی و درمانی بسیار گسترده است ، باوجود بازار داغ نیاز به زالو به دلیل آلودگی‌های فراوانی که به محیط‌زیست وارد می‌شود شاهد کمبود این موجود در طبیعت هستیم بااین‌حال صیدهای بی‌رویه زالو از طبیعت نیز باعث شده این موجود در شرایط انقراض قرار گیرد ؛ باوجود چنین شرایطی نیاز به منابع تأمین‌کننده معتبر زالو خصوصاً زالو طبی بسیار فراوان است.

اکنون کشورهای زیادی در جهت بهبود این مشکل قدم برداشته‌اند به‌طوری‌که در بسیاری از کشورها مانند: آمریکا ، روسیه ، آلمان ، ترکیه و… تبدیل به یک کسب‌وکار بزرگ‌شده است ، بااین‌حال این کشورها تنها بخش کوچکی از نیاز به زالو را برطرف ساخته‌اند.

در کشور ما با توجه به استفاده از زالو در بخش‌های مختلفی همچون مصارف درمانی ، بهداشتی ، آرایشی و… نیاز به تولید زالو باکیفیت وجود دارد.

بااین‌حال پرورش زالو نیاز به مدرک خاصی ندارد و با فراگیری آموزش پرورش زالو از سایت صنعت زالوی ایران و با داشتن حداقل فضای لازمه و هزینه کافی حداقل 20 تا 30 میلیون تومان برای تهیه وسایل موردنیاز پرورش می‌توان در مدت‌زمان کوتاهی به درآمد بالا رسید؛ همکاران ما در گروه صنعت زالوی ایران آماده مشاوره و پاسخگویی به سؤالات شما زالو هستند.

صادرات زالو رونق بسیار بالایی دارد و تولید زالوی طبی برای صادرات درآمدی چند برابری برای تولیدکننده خواهد داشت.

روش صادرات و پرورش زالوی طبی در ایران

سخن پایانی

باوجود خاصیت‌های درمانی فراوان زالوها ، امروزه پرورش زالو به‌عنوان یک شغل پردرآمد جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است به‌طوری‌که اکنون در مناطق مختلف کشور شاهد پرورش و تولید این موجود هستیم .

اما یکی از نکات مهم در پرورش زالو داشتن علم و آگاهی کافی و شناخت کامل این موجود است چراکه پرورش زالو در صورت نداشتن آگاهی کافی علاوه بر اینکه برای زالو دار سودآور نخواهد بود بلکه خسارات و ضررهای مالی و حتی جانی زیادی را در بر خواهد داشت.

 

حتما بخوانید :
آناتومی بدن زالو به همراه شیوه جفت گیری زالو

 

لطفا به این مقاله امتیاز دهید.

4.5/5 - (11 امتیاز)
پرورش زالو طبی، آشنایی با پرورش‌های خانگی و صنعتی
دانلود رایگان

اشتراک گذاری محتوا

Telegram
WhatsApp
Email
لینک کوتاه مطلب
کپی شده
https://zalok.ir/?p=1680 کپی شده

مطالعه بیشتر :

ما از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهیم شد، اگر سوالی دارید از ما بپرسید.

11 دیدگاه

  • سلام، مهمان
  • سلام آیا امکان راه اندازی صفرتاصد و کامل مزرعه پرورش زالو توسط این مرکز وجود دارد؟ چقد بودجه برای انجام این کار لازم است ؟ممنون میشم پاسخ بدید
    • نویسنده
      درود بر شما - بله وجود دارد - با ۶۰ الی۷۰ میلیون تومن به بالا میتوان راه اندازی کرد. - برای آگاهی بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرین
  • سلام واقعا قیمت ها بالاست.نتیجه اینکه نیت های اقتصادی بر اهداف انسان دوستانه غلبه دارد و این نگاه نظام سرمایه داری است.
    • سلام تولید برادر من هزینه دارد، برای تولید یک زالو کلی باید هزینه شود تا آماده درمان گردد و با احتساب این تورم در کشور این نرخ ها کف قیمت است!
  • سلام وقت بخیرمن قصد دارم داخل منزل خودم پرورش زالو داشته باشم شرایط و صفر تا صد رو می‌خوام بدونم با هزینه ممنون میشم راهنمایی کنید
    • با سلام لطفا جهت مشاوره تلفنی با کارشناسان مجموعه ما تماس بگیرید و در اولین فرصت وضعیت خود را جهت سرمایه گذاری ارزیابی کنید
  • سلامآیا میشود بعد سه یاچهارماه دوباره از همان زالوی استفاده شده،استفاده کردجواب اگرامکان داشت پیامکی باشه09158038514