اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
اولین مرکز توان افزایی و مهارت اموزی پرورش و تکثیر زالو در کشور
header-zalok.ir_
وام پرورش زالو

احتمالاً شما هم ‌میدانید که پرورش زالو جزو مشاغل کم ریسک و پردرآمد است. یکی از روش های تأمین سرمایه اولیه جهت راه‌اندازی این کسب‌وکار استفاده از وام پرورش زالو جهت راه‌اندازی مزرعه و خرید تجهیزات موردنیاز می‌باشد. روش‌های زیادی جهت دریافت وام‌های معتبر وجود دارد که دراین‌بین صنعت زالو ایران به‌عنوان یکی از حامیان بزرگ این عرصه با ارائه وام 85 میلیون تومانی سبب حمایت و همراهی زالوداران شده است. در ادامه درباره روش دریافت این وام و دیگر پیشنهادات حمایتی در این حوزه را بیشتر می‌خوانیم.

5/5 - (1 امتیاز)
آنچه در ادامه این مطلب میخوانید :

شرایط دریافت وام پرورش از گروه صنعت زالو ایران

صنعت زالوی ایران یکی از سرپرست های اصلی شغل پرورش و تکثیر زالو در کشور می‌باشد. این مجموعه با بیش از 10 سال سابقه در این حوزه توانسته است با تفاهم‌نامه ای که با کمیته امداد امام خمینی کشور منعقد کرده است به عنوان راهبر شغلی در استان اصفهان معرفی گردد.

 در مجموعه صنعت زالوی ایران با معرفی کارآموز یا مددجو از طریق کمیته امداد و تائید همکاری برای شروع کار، مبلغ 85 میلیون تومان وام پرورش زالو برای زالو داران نظر گرفته شده و پرداخت می‌گردد.  اما سایر کسانی که می‌خواهند برای این رسته شغلی در شیلات وام دریافت نمایند بایستی با مجوز بهره‌برداری تولید و بهداشتی خود به اداره کل شیلات استان خود مراجعه نمایید و درخواست وام خود را کتباً به مراجع ذی‌صلاح تحویل دهند. پس از تشکیل پرونده، بازدید کارشناسی و توافق نهایی جهت پرداخت بر اساس دستورالعمل های مربوط در سازمان، پرونده به بانک کشاورزی جهت پرداخت وام با بهره 4 الی 8 درصد به تولیدکنندگان این حوزه تحویل داده می‌شود. زالو داران از این مرحله به بعد می‌توانند با ارائه ضامن های مختلف وام خود را از 200 میلیون الی بالای یک میلیارد دریافت نمایید.

دکتر سعید صفوی

هزینه‌های اولیه پرورش زالو

برخی از هزینه‌های اولیه در شروع این کسب‌وکار عبارت‌اند از:

  • هزینه‌های بستر کار: این هزینه‌ها مربوط به انتخاب زمین و یا ساختمان، نقشه‌کشی‌ها و ساخت‌وساز های داخلی جهت پرورش می‌باشد. میزان هزینه در این مورد بستگی به میزان فضای انتخابی دارد. در پرورش‌های خانگی فضایی به اندازه حداقل 20 متر موردنیاز می‌باشد و هر چه تعداد زالو ها افزایش یابد هزینه فضای نگهداری نیز بیشتر خواهد شد.
  • سوخت و انرژی: محیط پرورش زالو باید حتماً دارای آب، برق و گاز باشد که هرکدام از این موارد هزینه مصرفی خود را دارند.
  • تجهیزات و نیروی انسانی: پرورش زالو نیازمند فراهم کردن وسایل و تجهیزات لازمه ازجمله: وسایل گرمایشی و سرمایشی، تجهیزات کنترل دما، دستگاه تصفیه آب، وان و پت های مخصوص و… می‌باشد. خرید هرکدام از این تجهیزات شامل هزینه ‌ها می‌شود. علاوه بر این دستمزد کارکنان و کارمندان نیز بخشی از هزینه ‌ها را تشکیل می‌دهد.
  • تغذیه و مکمل ها: خرید خون استریل و مکمل های لازمه جهت رشد بهتر زالو و پیشگیری از بیماری ها نیز بخشی از هزینه ها را شامل می‌شود.
  • خرید زالو: این بخش از هزینه ها بستگی به تعداد و نوع زالو خریداری شده دارد.
  • حمل و جا به جایی: جا به جایی و حمل زالو ها جهت ارسال نیازمند فراهم کردن شرایط و تجهیزات ویژه می‌باشد. علاوه بر این در پروژه های بزرگ‌تر جا به جایی و رفت‌وآمد کارکنان نیز شامل هزینه می‌شود.

فارم پرورش زالو

نکته: باوجود کم ریسک بودن شغل پرورش زالو به هر حال موفقیت و رسیدن به درآمد های بالا در هر حرفه ای نیازمند یادگیری، آموزش و برنامه‌ریزی های لازمه می‌باشد. چنانچه با علم کافی و سنجیده وارد این حرفه شوید قطعاً با درآمد های بالایی مواجه خواهید بود.

حتما بخوانید :
تجهیزات و شرایط مناسب برای پرورش زالو

جذب سرمایه اولیه جهت تولید زالو

علاقه‌مندان به حوزه پرورش زالو پس از بررسی های لازمه و سنجش دقیق بازار با چالش بزرگی به نام تأمین کننده و حمایت کننده طرح روبه‌رو می‌شوند. خوشبختانه در کشور ما طرح پرورش این موجودات توسط سازمان های مختلفی موردحمایت قرار می‌گیرد. جهت جذب سرمایه اولیه می‌توان از یکی از راه های زیر استفاده کرد:

  1. می‌توان از افراد باتجربه و سرمایه‌داران بزرگ جهت بستن قرارداد همکاری کمک گرفت.
  2. بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه حاضر به همکاری و مشارکت های چند نفره هستند می‌توان با این روش هزینه ها را بین افراد تقسیم کرد.
  3. برخی از ارگان ها و سازمان ها مانند دانشگاه ها و آزمایشگاه ها جهت انجام مطالعات خود حاضر به همکاری و در اختیار قرار دادن منابع خود به زالو داران هستند.
  4. می‌توان با آگهی زدن در سایت ها و شبکه های اجتماعی از مشارکت های مردمی جهت راه‌اندازی این کسب‌وکار و ایجاد کارآفرینی کمک گرفت.
  5. سازمان هایی مانند بسیج، جهاد سازندگی و کمیته امداد معمولاً حامیان و پشتیبانان خوبی برای طرح های کارآفرینی می‌باشند.
  6. درنهایت می‌توان با مراجعه به بانک یا صندوق های قرض‌الحسنه از وام و تسهیلاتی که در اختیار قرار می‌دهند استفاده نمود.

اصولی‌ترین روش برای شروع کسب‌وکار زالو

قبل از ورود به هر حرفه‌ای مهم‌ترین کار شناخت و بررسی درست جزئیات و هزینه‌های اولیه جهت شروع آن کسب‌وکار می‌باشد.

زالو ها موجوداتی بسیار پرخاصیتی هستند و بازار تقاضا آن‌ها بسیار بالاست به طوری که در جهان از آن ها به‌عنوان یک درآمد غیرنفتی یاد می‌شود. این شغل را در دسته مشاغل کم ریسک دسته‌بندی کرده‌اند. اما باوجود کم ریسک بودن آن، این موضوع بدین معنی نیست که هیچ‌گونه ریسک و خطری در انتظار پرورش‌دهندگان وجود نخواهد داشت. موفقیت و سودآوری در امر پرورش زالو مانند هر شغل دیگری نیازمند بالا بردن اطلاعات از طریق گذراندن دوره های آموزشی می‌باشد.

همان‌طور که در ابتدا گفتیم هزینه‌های اولیه یکی از چالش‌های بزرگ ورود به هر حرفه و کسب‌وکاری می‌باشد. بهترین و اصولی‌ترین کار قبل از ورود به این حرفه، این است که فرد به‌صورت کامل بازار این شغل را در بازه زمانی خود بررسی و تحلیل کند و با نقشه و برنامه‌ریزی و اطلاعات آماری صحیح به این عرصه ورود کند. اصولی‌ترین کار این است که این‌گونه اطلاعات از مشاوران و کارشناسان این حوزه دریافت شود که خوشبختانه تیم صنعت زالوی ایران باتجربه چندین ساله آماده مشاوره تخصصی پروش زالو و همراهی زالو داران می‌باشد.

حتما بخوانید :
سود و درآمد پرورش زالو در ایران به همراه برتری‌های اقتصادی پرورش زالو

سخن پایانی

با توجه به خاصیت های فراوان بدن زالو ها امروزه از این موجود در موارد بسیاری همچون صنایع آرایشی، تولید انواع دارو، مصارف پزشکی و … مورداستفاده قرار می‌گیرد. بازار اقتصاد زالو نه تنها در ایران بلکه در خارج از کشور بسیار گسترده است. در این میان زالوی ایرانی به جهت مواد و خاصیت های فراوانی که دارد جزو یکی از زالو های پر متقاضی در جهان محسوب می‌شود. ورود به این حرفه و راه‌اندازی کسب‌وکار زالو نیازمند فراهم کردن شرایط لازم و گذراندن دوره های آموزشی می‌باشد. در صورت یادگیری و شناخت درست این حرفه هزینه های اولیه بعد از 6 تا 9 ماه بازگردانده می‌شوند.

جهت مشاوره و آموزش تخصصی راه‌اندازی فارم پرورش زالو بصورت تلفنی و حضوری می‌توانید با کارشناسان گروه علمی آموزشی صنعت زالو ایران تماس حاصل فرمایید.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید.

5/5 - (1 امتیاز)
وام “80 میلیونی” پروش زالو و شرایط جذب سرمایه
دانلود رایگان

اشتراک گذاری محتوا

Telegram
WhatsApp
Email
لینک کوتاه مطلب
کپی شده
https://zalok.ir/?p=3916 کپی شده

مطالعه بیشتر :

ما از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهیم شد، اگر سوالی دارید از ما بپرسید.

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد

  • سلام، مهمان